stjerne (hvid) 1  Altid med kunden i fokus

stjerne (hvid) 1  Mange års erfaring

stjerne (hvid) 1  Vi kører ud på hele Fyn

Tankinspektion og tankeftersyn​

​Hos Gamborg Montage ApS er tankinspektion én af vores absolutte spidskompetencer, og vi har brugt mange år på at dygtiggøre os på området. Vi holder til i Middelfart på Fyn, hvor vi også har mange af vores kunder, men vi kører gerne i hele Danmark.

Tankinspektion med avanceret teknologi

I og med at tankinspektion hvert 10. år er et vedtaget lovkrav, er det en ydelse, vores kunder har stort behov for. Derfor ser vi det også som vores pligt at dygtiggøre os og holde os ajour på området. 

Det betyder blandt andet, at vi har investeret i avanceret udstyr, som lader os ultralydsscanne og udføre vakuumtest af din tank, uden at have en mand nede i tanken.

Det gør både vores arbejde nemmere, ligesom tankeftersynet heller ikke tager ret meget af din tid. Vi udfører både tankeftersyn på tanke oven over jorden samt på jordtanke.

Lad os samarbejde!

Vi er som sagt mere end villige til at køre over hele Danmark, så uanset din adresse vil vi glæde os meget til at høre fra dig. Uanset din opgave er vi sikre på at vores tankinspektion kan løse opgaven. Vi går nemlig rigtig langt for at få et godt og solidt samarbejde op og køre med vores kunder.

Giv os et kald på 61 75 23 40 eller skriv en mail til erik@gamborgmontage.dk, så finder vi en løsning.​

​Firmainformation

​Gamborg Montage

CVR: 39606259

adresseinformation

kontaktinformation